Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Some bugs and glitches

04-17-2013, 10:57 AM (This post was last modified: 04-17-2013 10:57 AM by John.)
Post: #21
RE: Some bugs and glitches
(04-17-2013 03:50 AM)Aether Wrote:  Upon closer observation of Radeonpro it appears that there is a buffer overflow when browsing SweetFX settings. One other thing of note is that radeonpro consistently attempts to modify a registry Key at "HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\TurnOffSPIAnima​tions" and fails citing NAME_NOT_FOUND.

Otherwise everything is amazing. It's nice to hear that 2.0 is being worked on.

That must be something being done by .NET Framework itself, there's no explicit code trying to access or change that mentioned registry entry.

Out of curiosity I've checked my system's registry and there's no such key here as well.

RadeonPro Users Guide - RadeonPro Features
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-02-2013, 04:47 PM
Post: #22
RE: Some bugs and glitches
I just wanted to add another confirmation of this flickering bug.

I started using RadeonPro very recently (13 Apr build), and I'm also experiencing the flickering effect on the "Visual" tab (and on the "SweetFX" tab if the table control is being displayed). Additionally, as others have described, the CPU usage jumps up to around 20-25% (on a quad core).

I have tried disabling all non-essential processes in an effort to locate a conflicting application but nothing appears to make any difference. I did notice DinoThrasher mention that he tried disabling F.lux, which I also use, but like DinoThrasher I saw no difference with it turned off.

My specs are:

OS: Windows 7 64-bit (clean install 4 days ago)
RAM: 8GB DDR3
CPU: Intel i5-3570K (OC'd)
GPU: HIS Radeon HD 7950 (OC'd)
Mobo: Gigabyte Z77X-UD3H

Currently I'm running Catalyst 13.5 Beta 2.

Thanks for the awesome software! I hope this report can assist in some way!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-19-2013, 04:33 AM (This post was last modified: 05-19-2013 04:48 AM by Alchera7.)
Post: #23
RE: Some bugs and glitches
I can also confirm the flickering bug on the 'Visual' tab. I just reformatted my hard drive, and installed Windows 8 x64. I remember reading a post last month mentioning this as well as a fix.

The bug doesn't occur for me unless I make changes to the settings. On a clean install of RadeonPro the flickering does not occur. I change the following settings:

Disable API monitoring for programs not listed in my profiles.

And assigned hotkeys to the FPS counter settings.

EDIT: I uninstalled, and rolled back to the 11/Apr/2013 build, and the bug went away. Will be using this version for now, until the flicker bug is fixed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-13-2013, 03:47 PM
Post: #24
RE: Some bugs and glitches
I confirm the flickering AND the CPU usage going up on "Visual" tab.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-07-2013, 09:36 AM
Post: #25
Video RE: Some bugs and glitches
http://www.youtube.com/watch?v=rYrw8kv3LeA

Confirmed flickering with 30% CPU load when smaa combobox is visible.

--------
Win8x64, i5 4570, hd6950. 13.8 driver, all redistributables and frameworks are up to date.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2013, 01:12 PM
Post: #26
RE: Some bugs and glitches
i've installed 13.9 drivers and w8.1 64bit
when i try to record Pointblank\(project blackout) by fraps ( 1080\80fps) fps i get fps drop to 70 and it's maximum ( but my pc can record this game at 90~ fps with no lags)
idk what this problem is and i have got some random tryes that i could record at 80 fps and did not get fps cap at 70 ,lol
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-19-2014, 10:43 PM (This post was last modified: 05-19-2014 10:45 PM by Jakiller.)
Post: #27
RE: Some bugs and glitches
(03-11-2013 09:58 AM)Murphfix Wrote:  - In "Visual" Tab application goes flickering and CPU usage raise up from 2 to 49% (Core 2 Duo Processor),

HERE IS THE FIX: (found randomly while tinkering with the files after a fresh install)

You need to have your <var id="UseCompatibleListViewRendering" value="X" /> with X=1 for no flickering
In Config.xml in %appdata%roaming/RadeonPro

Btw John, are you the only one working on Radeon Pro?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)